'

Jan 3
DE WIJK/IJHORST - De Protestantse Kerk IJhorst de Wijk organiseert op zondag 8 januari 2017 een Top 2000 kerkdienst. Deze dienst is opgebouwd uit nummers die te horen zijn in de Top 2000 allertijden. Aanvang 10.00 uur. De toegang is gratis. Iedereen is welkom.

Ga door met lezen van "Top2000 kerkdienst in IJhorst 8 januari"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 3
HOOGEVEEN - Bij een woninginbraak in een appartement aan de Boekenberghstraat in Hoogeveen werd op zaterdagmiddag 8 oktober 2016 een bankpas buitgemaakt. Met deze van diefstal afkomstige pas werd enkele uren later door een onbekende man geld gepind bij twee geldautomaten in Rotterdam.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Pinner met in Hoogeveen gestolen bankpas in Opsporing Verzocht"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 3
REGIO - Per 1 januari 2017 zijn VVT Noorderboog en De Stouwe juridisch gefuseerd tot Zorggroep Noorderboog. Noorderboog is actief in de gemeenten Meppel, Staphorst, Steenwijkerland, Westerveld en De Wolden.

Ga door met lezen van "Fusie Zorggroep Noorderboog definitief"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 3
DE WIJK - Business Club Wacker heeft op oudejaarsdag het jaar knallend afgesloten met een vuurwerkspektakel. Dit gebeurde tijdens de traditionele Oudejaarsborrel. Voor supporters, familie, vrienden, leden van Wacker en BCW stond er vanaf 14.30 uur een hapje en drankje klaar in de kantine van de club. Het was vooral een gezellige bijeenkomst. De opkomst was bijzonder goed te noemen. Ook burgemeester de Groot en wijkagent Gerrit Nijland kwamen nog even langs.


Ga door met lezen van "BCW sluit knallend af"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 3
RUINERWOLD - Na een prima voorronde van het Jan Bralten Futsaltoernooi speelde Ruinerwold 29 december de finale. Al bij aanvang van het toernooi werd duidelijk dat de rol van Machiel Morsink erg belangrijk zou zijn. Hij moest zijn team rustig houden in de organisatorische chaos. Het toernooi begon drie kwartier later door het uitlopen van een jeugdtoernooi, het scorebord hield er (zoals elk jaar) mee op en de lengte van de wedstrijden varieerde.

Ga door met lezen van "VV Ruinerwold 1 en 2 uitgespeeld in de zaal"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 3

DRENTHE - Het landelijke coachingsproject Popsport is op zoek naar muzikaal talent in Drenthe. Jonge muzikanten tussen 12 en 20 jaar die verder willen in de muziek kunnen zich nu aanmelden voor deelname aan Popsport 2017: www.popsport.nl

Ga door met lezen van "Bekende artiesten coachen jonge, muzikale talenten "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 3
KOEKANGE - Een traditie wordt voortgezet in Koekange: de Nieuwjaarsbingo. Deze vindt plaats op vrijdag 6 januari met dit keer als thema zeerovers en piraten. Er zijn weer veel hilarische rondes en weergaloze prijzen te verdienen. Tevens is er een superronde waarvan de opbrengst naar een goed doel in Koekange gaat. Dat goede doel wordt op de avond zelf bekend gemaakt. De Nieuwjaarsbingo begint om 20.00 uur in Dorpshuis De Schakel. De zaal gaat open om 19.30 uur. Na afloop is er de nieuwjaarsborrel in de achterzaal en kan nog gezellig nagepraat worden.

Geplaatst door B S

Tweet This!