'

Jan 27
RUINERWOLD - Ook dit weekend staat er weer een vol programma met korfbalwedstrijden in de Sporthal de Buddingehof. Na de zaterdag wedstrijden van de jeugd is het zondag de beurt aan de senioren. KIOS 4, 2 en 1 spelen allemaal thuis. Afgelopen zondag werd er in 3 wedstrijden 80 doelpunten gemaakt door de thuisploegen. Zal dat dit weekend ook weer zo zijn?

Ga door met lezen van "Voorbeschouwingen KIOS"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 27
RUINERWOLD – Jan Stoel, voorzitter van Ruinerwold Onderneemt heeft donderdagavond de voorzittershamer overgedragen aan René Burgwal. Dit gebeurde tijdens de jaarvergadering in dorpshuis de Buddingehof. Stoel heeft het de afgelopen vijf jaar met plezier gedaan, maar vond het tijd om het stokje over te dragen.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Voorzittershamer overgedragen bij Ruinerwold Onderneemt"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 27
ECHTEN - Het succesvolle concept ‘Onderons bij de soep’ in Echten is afgelopen najaar het vierde jaar ingegaan. Iedere eerste donderdag van de maand serveert Titi de Groot-Boelens een heerlijke pan zelfgemaakte vegetarische soep in het dorpshuis d’ Olde Karke, Zuidwolderweg 8 in Echten. Haar man Chris de Groot bakt daarbij altijd een heerlijk zwaar roggenbrood, met ingrediënten van hun eigen akker. Een ieder die wil, mag aanschuiven vanaf 12.00 uur. Een vrijwillige bijdrage voor de ingrediënten en de zaalhuur van €3,- wordt op prijs gesteld.


foto: Chris de Groot

Ga door met lezen van "Onderons bij de soep’ in Echten"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 27
DE WOLDEN - Zoals u wellicht niet ontgaan is doopt het Steunpunt Vrijwilligerswerk elk jaar de maand oktober om tot ‘Maand van de vrijwilliger’. Graag horen wij van u hoe u deze maand ervaart en of er wellicht verbeterpunten zijn. Daarom hebben wij een enquête gemaakt waarbij wij enkele vragen stellen over de activiteiten die in deze maand georganiseerd worden.

Ga door met lezen van "Enquete Maand van de Vrijwilliger"

Geplaatst door B S

Tweet This!