'

Jan 6
MEPPEL - Van 15-22 januari 2017 vindt de Week van Gebed weer plaats. Het Evangelisch Contact (bestaande uit vijf Meppeler kerken) organiseren de openingsbijeenkomst. Het thema van de dienst luidt ‘Een gebed van Jezus: ‘Opdat zij allen één zullen zijn. U bent van harte welkom op zondagavond 15 januari, van 20:00 – 21:00 in het gebouw van het Leger des Heils (Havenstraat 15 – Meppel).

Ga door met lezen van "Openingsbijeenkomst ‘Week van Gebed’ op 15 januari"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 6
DE WOLDEN - Op 1 januari 2017 telde gemeente De Wolden 23.739 inwoners. Daarmee is het aantal inwoners in De Wolden afgelopen jaar ligt gestegen met 17 inwoners. In 2015 steeg het inwonersaantal met 117 personen en in 2014 met 48 personen.

Ga door met lezen van "Wederom stijging aantal inwoners De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 6
RUINERWOLD - In navolging van Bibliotheek Ruinen en Zuidwolde start op 26 januari in Bibliotheek Ruinerwold het crea café. Hebt u zin om creatief bezig te zijn en nieuwe mensen te ontmoeten dan bent u van harte uitgenodigd! Elke laatste donderdag van de maand is er een crea café.

Ga door met lezen van "Eerste crea café Bibliotheek Ruinerwold met workshop schilderen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 6
OOSTEINDE - Café Oosteinde heeft dit weekend een muziekweekend met medewerking van A&R Formatie. Een groep jongeren uit Ansen en Ruinen verzorgen dan de muziek. Dit begint op vanavond. Zanger Roelof komt de tent op de kop zetten Daarnaast is er op zaterdag 7 Januari een optreden van de Høksons.komen draaien.

A en R team (1)A
archieffoto: A&R Formatie

Ga door met lezen van "Muziekweekend met de A&R Formatie"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 6
ECHTEN - U bent van harte uitgenodigd op vrijdag 13 januari 2017 om het nieuwe jaar in te komen luiden onder het genot van een hapje en een drankje met het dorp in De Olde Karke! Dit jaar zetten we deze mooie traditie voort en wordt het wederom georganiseerd door de Feestcommissie, Dorpsbelangen en De Olde Karke!

Ga door met lezen van "Dorpsnieuwjaarsborrel"

Geplaatst door B S

Tweet This!