'

Jul 15
REGIO - Op 1 juli 2018 ging de wet VET (Versnelling Energie Transitie) in: de aansluitplicht van netbeheerders om woningen van een gasaansluiting te voorzien, vervalt. Vanaf 1 juli mogen er dus geen huizen met een gasaansluiting worden gebouwd. Alleen voor grootverbruikers geldt een uitzondering.

Ga door met lezen van "Verbod gasaansluiting nieuwbouwwoningen per 1 juli 2018 "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 15
DRENTHE - Het is alsof je rondstruint in een sprookjesachtige bazaar in Isfahan en stuit op allerlei exclusieve koopwaar. In de grote archeologische tentoonstelling Iran – Bakermat van de beschaving sta je als bezoeker oog in oog met circa 200 unieke vondsten uit Iran. Gouden drinkbekers en sieraden, bronzen wapens, kleitabletten met spijkerschrift en prachtig beschilderd aardewerk laten je het spoor volgen van de geschiedenis van een van de oudste en meest bijzondere culturen ter wereld. Lang zijn deze schatten voor de westerse wereld verborgen gebleven. Een groot deel is nooit eerder in Nederland getoond en zelfs nog nooit eerder buiten Iran te zien geweest.

Ga door met lezen van "Iran Bakermat van de beschaving"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 15
Nieuwe raamdecoratie, vloer, of meubels nodig?

RUINEN - Bij Snoeken Ruinen zijn de medewerkers dagelijks actief met interieur en kleur voorstellen voor de meest uiteenlopende opdrachten. De ruime showroom beschikt over een moderne eigentijdse collectie meubelen met aanvullend hierop een uitgebreide collectie woningtextiel die o.a. bestaat uit een prachtige gordijnstoffen, binnen zonwering, zachte (tapijt) en harde vloerbedekking.


foto:BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Snoeken werkt naar een stijlvol geheel"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 15
DE WOLDEN - Aanstaande maandagmiddag, 16 juli, is het gemeentehuis vanaf 14.00 uur gesloten. Dit in verband met een personeelsbijeenkomst. Dinsdagochtend 17 juli staan we om 08.30 uur weer voor u klaar!

Geplaatst door B S

Tweet This!