'

Jul 28
RUINEN – Montmartre Ruinen wordt dit jaar gehouden op zondag 29 juli 2018. In het midden, op het gras komen de deelnemers te zitten die geen kraam willen en daarom gratis mogen deelnemen. Daaromheen, aan de buitenrand op het gras komen alle kramen te staan.

Ga door met lezen van "Montmartre Ruinen met vinyl (platen) en boeken"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 28
HOOGEVEEN – Ondanks de verwachte hittegolf gaat Repair Café Hoogeveen gewoon door op de laatste zaterdag van de maand. U bent weer van harte welkom met één kapot artikel zoals een (zak)lamp, strijkijzer, wekker, radio, boormachine, ventilator, grasmaaier, waterkoker of kledingstuk. Graag schone spullen meenemen en bijvoorbeeld. geen bloes vol vlekken of vette frituurpan.

Ga door met lezen van "Repair Café Hoogeveen gaat gewoon door"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 28
ZUIDWOLDE - De stichting Boerderijen fietstocht “maar dan anders” uit Zuidwolde organiseert op 1 augustus 2018 voor de 5de keer een prachtige fietstocht door de omgeving. Een fietstocht, waarvoor de laatste jaren niet alleen boerderijen maar ook andere bedrijven hun deuren open hebben gezet en men graag en met trots uitleg willen geven over hun bedrijf.


Ga door met lezen van "Boerderijenfietstocht"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 28
REGIO - Volgende week zaterdag stond ons prachtige jaarlijkse evenement op de kalender, zaterdag 4 augustus 2018. Het is niemand ontgaan dat we in ons land ongekende weersomstandigheden meemaken en daarom hebben we als commissie een fantastisch alternatief programma ontworpen.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Rundveeshow Noord verplaatst naar 3 augustus"

Geplaatst door B S

Tweet This!