'

Jul 29
DE WOLDEN - Bent u actief als vrijwilliger in De Wolden? Kom dan op vrijdagavond 19 oktober naar het Vrijwilligersfestival van De Wolden in Buitencentrum De Poort te Ruinen! Gemeente De Wolden is een gemeenschap waar heel veel vrijwilligers actief zijn. Zonder deze vrijwilligers staat alles stil. Om de vrijwilligers eens flink in het zonnetje te zetten is er een Vrijwilligersfestival, voor jong en oud, georganiseerd.

Ga door met lezen van "Vrijwilligersfestival voor alle vrijwilligers in De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 29
DE WIJK - Na een erg succesvolle rit in 2017 heeft het bestuur besloten om voor 2018 wederom een Cabriorit De Wijk te organiseren. Deze gaat zondag 19 augustus voor de twaalfde keer de plaats vinden. Ook dit jaar is er voor gekozen om de start te laten plaatsvinden in het dorp, bij café de Wiekslag. Vanaf 10.30 uur kunnen deelnemers zich daar melden om het routeboekje in ontvangst te kunnen nemen. Er kan tussen 11.00 uur en 12.30 uur gestart worden.



Ga door met lezen van "Cabriorit voor de 12e keer van start"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 29
RUINERWOLD - Op zaterdag 1 september organiseert Loopgroep Ruinerwold '88 (LGR’88) voor de 30e (!) keer de traditionele Dijkhuizenrun. De atleten starten op Dijkhuizen en lopen via Vorenwolde, De Kosterij en een stukje Mickelhorst naar de akker waar nu aardappels staan. Via een tijdelijke brug over de sloot en een pad door het land komen ze op het schelpenpaadje langs de Kerkweg. Daarna via de Buitenhuizerweg naar de Wold Aa, waar ze het schelpenpad richting de kerk nemen.

Ga door met lezen van "Dijkhuizenrun voor de dertigste keer"

Geplaatst door B S

Tweet This!