'

Apr 5
RUINERWOLD - Zaterdag 6 april om 13.00 uur nemen de veilingmeester en zijn gevolg plaats op de boerenwagen en kan er weer geboden op de vele mooie kavels.

foto: Petra Hessels

Ga door met lezen van "Antiek- en curiosaveiling bij De Karstenhoeve"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 5
Gekleurd Grijs weer van start

DRENTHE - Speciaal voor senioren wordt in Drenthe in april de culturele actiemaand Gekleurd Grijs georganiseerd. Een maand met voorstellingen, lezingen, rondleidingen en creatieve workshops bij musea, kunstenaars en culturele instellingen verspreid over de hele provincie. Het volledige programma en reserveringsinformatie is te vinden op www.gekleurdgrijs.nl

Ga door met lezen van "April is culturele actiemaand voor senioren in Drenthe"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 5
IJHORST - Ruim 400 campings openen tijdens de Open Camping Dag op zaterdag 6 april op feestelijke wijze hun deuren om de start van het kampeerseizoen te vieren. Ook bij Familiecamping De Vossenburcht ben je van harte welkom om overal op de camping een kijkje te nemen. We hebben een warm ontvangst, je kunt een leuke gps-speurtocht doen, lekker spelen in de speeltuin en zelfs komen proefkamperen met korting!

Ga door met lezen van "Open Camping Dag bij Camping De Vossenburcht "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 5
Wandeling ‘Zuidflank Operatie Amherst'

REGIO - Op D.V. zaterdag 6 april kunt u weer mee met de wandeling het Staphorsterbos. Onder leiding van G.J. Westhoff hoort en ziet u het verhaal van de Franse parachutisten zoals ook beschreven in het boek ‘De laatste Sprong’. Zij landden in de nacht van 7 op 8 april 1945 in en rond het bos.

Ga door met lezen van "Wandeling in Boswachterij Staphorst o.l.v. gids"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 5
RUINERWOLD - De afdelingen Ruinerwold en Oosteinde van de Vrouwen van Nu kwamen woensdag 3 april 2024 naar het MFC De Buddingehof om gezamenlijk het seizoen af te sluiten. Voorzitter Elly Brinkman van Oosteinde kon 102 leden welkom heten. Een speciaal woord van welkom was er voor onze gasten van vanavond, het kleinkunstduo 2 Voudt uit Emmen.

Ga door met lezen van "Vrouwen van Nu Ruinewold en Oosteinde sluiten het seizoen af"

Geplaatst door B S

Tweet This!