'

Okt 9
KOEKANGE - De provincie Drenthe en de gemeente De Wolden werken samen aan het veiliger maken van de N375. Hiervoor stellen de provincie en gemeente samen een uitvoeringsplan op. Dit plan bevat verkeerskundige aanpassingen die nodig zijn om de N375 tussen Pesse en Meppel uiterlijk in 2020 te laten voldoen aan de richtlijnen ‘Duurzaam Veilig’. Een belangrijk onderdeel van het uitvoeringsplan is de aanpak van de gelijkvloerse oversteken. In juni en juli zijn over deze aanpak inloopbijeenkomsten in Ruinen en Koekange georganiseerd.
Informeren over maatregelen aan N375

Wij nodigen u uit voor een informatiebijeenkomst op 17 oktober 2017.
Naar aanleiding van de inloopbijeenkomsten voor de zomer 2017 en overleggen met de werkgroepen hebben de provincie en gemeente maatregelen uitgewerkt voor de gelijkvloerse oversteken. Wij willen u graag informeren over de effecten van deze maatregelen en zijn benieuwd naar uw mening hierover. U bent op 17 oktober van harte welkom tussen 19.00 en 21.30 uur in Dorpshuis ’t Neie Punt, Jan Wierengaweg 109 in Ruinen.

Informatie en stand van zaken

Tijdens de inloopbijeenkomst zijn medewerkers van de provincie Drenthe en de gemeente De Wolden aanwezig om u te informeren. Ook krijgt u informatie over het proces tot eind 2017, het moment waarop het uitvoeringsplan gereed moet zijn.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u kijken op www.provincie.drenthe.nl/N375. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met de projectbegeleider N375 van de provincie Drenthe via telefoonnummer (0592) 36 55 55.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA