'

Jun 28
ZUIDWOLDE - Met de zomervakantie in het vooruitzicht loopt het gymseizoen van gymnastiekvereniging Plus D.O.S. Zuidwolde op zijn eind. Het was een seizoen met vele medailles en goede prestaties van zowel de selectie als de recreatieve leden. Al die inspanning moest natuurlijk beloond worden met een gezellig feestje voor alle leden.

Dit feestje werd georganiseerd op woensdagmiddag 25 juni. Op het korfbalveld verzamelden zich tientallen kinderen voor een leuke middag. Aan het weer kon het in ieder geval niet liggen, want de zon scheen volop.

Op het veld was het een groot kinderfestijn. Zo kon iedereen zich uitleven op de tumblingbaan en konden de allerkleinsten met de paarden van Henk Tichelaar op stap. Ook kon er meegedaan worden aan een heuse ‘kledingestafette’. Voor dit spelletje werd iedereen eerst opgedeeld in verschillende groepen. Na het startsein moest telkens één groepslid aan de overkant een kledingstuk uit een mand pakken en eenmaal weer terug moest het laatste teamlid prachtig verkleed worden. Het team dat als eerste een compleet uitgedost teamlid had, ging er uiteindelijk met de eerste plek vandoor. De estafette zorgde voor veel geschreeuw en hilariteit op het korfbalveld.

Na alle activiteiten werd iedereen getrakteerd op een heerlijk broodje knakworst en nam de nieuwe voorzitter Beathe Bruins-Hegen het woord. Zij benoemde de hoogtepunten van afgelopen seizoen, zoals het 75-jarig bestaan, de gyminstuif van 29 januari en de Oranje Avond. Ook werden de provinciale kampioenen Sigrid Eesinge, Fay-li ten Kate, Ilse Wink, Lena Jansen en Myrthe van Dongen gehuldigd. Zij kregen allemaal een T-shirt met daarop hun prestatie gedrukt. Daarnaast werd er, na jaren trouwe dienst, afscheid genomen van oud-voorzitter Dick de Vries. Hij kreeg van de vereniging een cadeau van de tingieterij. Er werd door nieuwe voorzitter ook vooruitgekeken. De gymnastiekvereniging kijkt terug op een topjaar, maar kan niet wachten tot het volgende gymseizoen eind augustus weer van start gaat. bron: Streekradio.com

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA