'

Jan 1
DE WOLDEN - De gemeente wil haar visie op de toekomst tot 2030 formuleren in de vorm van een nieuwe structuurvisie. De gemeenteraad maakte in 2004 een strategische toekomstvisie 'De Wolden actief en betrokken 2005 - 2020'. In de structuurvisie wordt deze toekomstvisie uitgewerkt.

Structuurvisie

In de structuurvisie komt te staan hoe de gemeente in de toekomst (tot 2030) met thema’s als wonen, leefbaarheid, landbouw, recreatie en natuur wil omgaan. Welke ontwikkeling zijn gewenst en waar moeten die ontwikkelingen plaats kunnen vinden? De visie voor 2030 richt zich op het versterken van de kenmerken en kwaliteiten die onze plattelandsgemeente heeft.

Ambitiedocument

Voordat de structuurvisie de uiteindelijke vorm krijgt zijn eerst de doelen beschreven in het ambitiedocument. Het ambitiedocument is tot stand gekomen na een inventarisatie van beleidsstukken, gesprekken met inwoners en een aantal discussieavonden met de gemeenteraad. Het ambitiedocument begint met een beschrijving van de ontwikkelingen en trends die op ons afkomen. Vervolgens worden de ambities van de gemeenteraad weergegeven. Met het ambitiedocument (zie bijlage) gaat de gemeente de dialoog aan met de inwoners, organisaties en andere overheden.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA