'

Dec 16
IJHORST - Zondag 21 december om 16.30 organiseren we voor de eerste keer een Taizé viering in de Protestantse kerk van IJhorst/De Wijk. Vrouwenkoor Goulash uit Meppel zal hierbij haar medewerking verlenen. In Taizé in Frankrijk volgde broeder Roger zijn hart en stichtte een oecumenische gemeenschap. Een gemeenschap van mensen die samen in Christus geloven ongeacht hun achtergrond en herkomst. Een samenkomst van mensen die elkaar proberen te begrijpen vanuit verzoening. Een gemeenschap waarin eenvoud en goedheid van hart voor alles centraal staat.

Mensen, vooral jongeren, vanuit de hele wereld gaan naar Taizé om deze gemeenschap te ervaren. Tijdens de viering staat het zoeken naar gemeenschap met God centraal, dit doen we door gemeenschappelijk gebed, zingen, stilte en persoonlijke bezinning.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA