'

Apr 25
ZUIDWOLDE - Voor Zwemvereniging De Watersnip uit Zuidwolde wordt het absoluut een zonnige zomer. De vereniging bestaat 50 jaar, en dit wordt tijdens het zomer seizoen groots gevierd. Nog steeds heeft de vereniging het zelfde doel als in de jaren ’60. Op een leuke recreatieve manier met de zwemsport bezig zijn. Veel is het zelfde gebleven. Zo is zwembad De Waterlelie in Zuidwolde nog steeds de thuishaven van de vereniging en is ook het diplomazwemmen altijd gebleven. Natuurlijk zijn er ook nieuwe onderdelen geïntroduceerd. Zoals Aquafit in 2014. Ideaal voor iedereen die het wedstrijdzwemmen niet ambieert maar wel wil sporten in het water.
Een seizoen vol activiteiten en… een reünie!
“Het hele buitenseizoen van mei t/m augustus staat in het teken van 50 jaar De Watersnip. Een seizoen waarin we duidelijk zichtbaar willen zijn. Natuurlijk komt er een reünie en wel op 2 juli 2016! We organiseren zelfs een Masterserie tijdens de jaarlijkse clubkampioenschappen. In deze serie mogen de oude vedetten nog één keer het bad in om tegen elkaar te strijden!”

Reddend zwemmen voor ouders
Ouders met kinderen opgelet! Eind mei en begin juni start een training Reddend Zwemmen voor Ouders. Uniek in de omgeving! Zo kunt u in de zomer gerust langs het zwembad zitten op uw vakantieadres. Mocht er wat gebeuren, dan kunt u handelen.

Jubileumdag op 2 juli
Maar er is meer. Er wordt een jubileum dag georganiseerd met leuke activiteiten rond het bad in Zuidwolde met natuurlijk sponsorzwemmen. De leden van de vereniging gaat 50 minuten zwemmen waarvoor ze gesponsord kunnen worden. Een kwart van deze opbrengst komt bovendien ten goede aan het Zwembad. Interesse in één van bovenstaande activiteiten of wilt u zich aanmelden voor de reünie? Stuur een mail naar jubileum@zvdewatersnip.nl

Reguliere Trainingen
Naast deze activiteiten wordt er dit seizoen ook weer gewoon op maandagavond en woensdagavond zwemtraining gegeven. Op zaterdagochtend wordt er gezwommen voor diploma’s. Kijk voor alle trainingstijden op www.zvdewatersnip.nl.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA