'

Apr 25
Glasvezel nu of nooit voor De Wolden

DE WOLDEN - Overal in de media worden we, terecht, aangespoord om een abonnement op het glasvezelnetwerk te nemen om zo een toekomstbestendig en snel internet-netwerk mogelijk te maken voor heel De Wolden. Toch horen we nog van veel mensen dat er onduidelijkheid is over het aantal abonnementen dat we nodig hebben om verder te kunnen gaan. Om voor eens en voor altijd een einde aan eventuele twijfel en onzekerheid te maken volgt hier een overzicht van hoeveel abonnementen we werkelijk nodig hebben. U zult zien dat er nog veel abonnementen nodig zijn.
Dus bij deze nogmaals de aansporing: een intentieverklaring is niet genoeg, NU komt het er op aan, SLUIT EEN ABONNEMENT AF!

In het pilot-gebied zijn 2200 huishoudens. Om in het pilotgebied te kunnen gaan aanleggen, moet daar 50% van de huishoudens een abonnement hebben afgesloten, dus de helft van die 2200 huishoudens is 1100 abonnementen. Om van de financiers toestemming te krijgen om in heel De Wolden aan te leggen, moet 70% van de huishoudens in het pilot-gebied een abonnement hebben genomen, 70% van 2200 is 1540 abonnementen. Dat is ook het getal dat u op de website bij de teller zult zien staan, “Nodig: 1540” . We willen immers in heel De Wolden dit glasvezelnetwerk aanleggen!

De teller die op de website van Glasvezel De Wolden het aantal afgesloten abonnementen bijhoudt, geeft op dit moment (zondagochtend) 307 aan. Een teken dat nog veel inwoners van het pilotgebied hun intentieverklaring nog niet hebben omgezet in een abonnement. Kom op mensen: het is nu of nooit voor De Wolden. Al neemt u maar een “steun-abonnement” van 1 euro per dag, de inwoners van de buitengebieden, schoolkinderen, zorginstellingen en bedrijven in De Wolden zijn u dankbaar. Op naar die 1100!

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA