'

Mei 6
DE WOLDEN - Dit jaar bestaat de gemeente De Wolden 20 jaar, dat is 20 jaar kracht van inwoners van De Wolden, veel succesvolle initiatieven van inwoners, dat vraagt om een feestje.

Hoe gaan we dit vieren?
Hoe zou u dit willen vieren? Hoe kunnen we hier samen een leuke dag van maken? Wat zijn uw ideeën? Alleen de datum voor het feest staat vast: zaterdag 2 juni. Voor de invulling van die dag is de gemeente benieuwd naar uw ideeën. Daarom nodigt de gemeente u uit om mee te denken en mee te organiseren.

Denk en praat mee!
Wilt u meedenken en brainstormen om 2 juni tot een heel bijzondere dag te maken?
Inmiddels is een eerste brainstormsessie achter de rug, mocht je interesse hebben om mee te denken in een werkgroep, meld je dan aan!

Aanmelden voor brainstorm
U kunt zich aanmelden voor de brainstormbijeenkomst bij Leonoor Colenbrander (LeonoorColenbrander@welzijndewolden.nl) of bij Riet Muller (r.muller@dewoldenhoogeveen.nl).

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA