'

Aug 22
DRENTHE - Golden Earring staat volgend jaar op Retropop in Emmen. Dat maakte de organisatie van het festival eerder vanochtend bekend. Het is de eerste naam die de organisatie bekend maakt. Retropop wordt volgend jaar gehouden op 7 juni. Dit jaar traden onder meer Status Quo en Racoon op op het jaarlijkse festival bij de Grote Rietplas.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 22
RUINERWOLD - Zaterdag 24 augustus a.s. om 19.30u. gaan wij weer een “Bounty” pokertoernooi houden bij cafe Centraal te Ruinerwold. De inleg zal zijn 20 euro + 5 euro bounty + 2 euro fee. De beginstack is dit keer 10.000 chips, zodat je wat meer speelruimte hebt. Blinds blijven wel 20 minuten, zodat we niet tot de volgende ochtend bezig zijn. Indien je iemand uit het toernooi speelt, dan ontvang je die persoon zijn ”bounty”, die 5 euro waard is en die je in kan wisselen, als je er zelf uit ligt. Vooraf inschrijven kan vanaf heden bij www.pokerlexie.nl of bij lex@kruko.nl. Inschrijven kan ook op de avond zelf. Indien mogelijk graag vooraf inschrijven, zodat ik weet hoeveel personen ik verwachten kan. De zaal is open vanaf 18.45u. Op hoop dat er weer veel spelers op komen dagen.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 22
ECHTEN - Als ondernemer wilt u graag nieuwe opdrachten binnenhalen. Opdrachten van publieke partijen horen daar ook bij. Maar hoe komt u met hen in contact? Op maandagavond 2 september 2013 vindt de bijeenkomst ‘Zo doet u zaken met De Wolden en Hoogeveen’ plaats in Café-Restaurant De MolenHoeve in Echten. Deze bijeenkomst wordt u aangeboden door de Kamer van Koophandel Noord-Nederland, gemeente De Wolden en gemeente Hoogeveen in samenwerking met het Hoogeveens Ondernemers Collectief.


archief: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Bijeenkomst ‘Zo doet u zaken met Hoogeveen en De Wolden’"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 22
RUINEN – Tijdens de komende Place du Tertre (kunstenaars aan het werk) op het Kunstplein in Ruinen op zondag 25 augustus presenteren Femke Anne Kaldenberg uit Ruinen en Marlous Rosegaar uit Pesse deel 2 van het kinderboek Klaartje en Koen dat deze maand is verschenen. Femke Anne schreef de teksten, Marlous maakte de illustraties van dit boek met voorleesverhaaltjes voor peuters en kleuters. De dames zijn bijzonder trots dat het tweede deel van de boekjes is verschenen en lezen tijdens het Place du Tertre voor uit hun werk om 14.30 uur.

Ga door met lezen van "Presentatie voorleesboek Klaartje en Koen tijdens Kunstplein in Ruinen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 22
RUINERWOLD - Woensdag om 17.30 uur was het eindelijk zo ver: ruim 35 F-junioren van VVR stonden te popelen om te gaan trainen. Sommigen voor het tweede jaar, maar er waren ook veel nieuwkomers bij. Alle vijf de teams gaan best doen om kampioen te worden! Wij wensen hen veel voetbalplezier toe.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 22
Verkeersveiligheidcampagne kinderen en verkeer

DRENTHE - U kent ze vast: de spandoeken langs de weg met ‘De scholen zijn weer begonnen'. Ze moedigen automobilisten en andere weggebruikers aan rekening te houden met kinderen die weer naar school gaan. De boodschap: kinderen moeten veilig naar school kunnen. Of ze nu zes of zestien jaar oud zijn. ‘De scholen zijn weer begonnen' is één van de bekendste campagnes van VVN. Wees alert Aan het begin van het schooljaar zijn kinderen vol van vakantieverhalen en van de spanning van een nieuw schooljaar. Ook lopen of fietsen veel kinderen een nieuwe route naar een nieuwe school. U en andere verkeersdeelnemers zien na lange tijd weer schoolgaande kinderen op de weg.

Ga door met lezen van "De scholen zijn weer begonnen "

Geplaatst door B S

Tweet This!