'

Feb 14
ZUIDWOLDE - Een-Twee is een hippe, frisse winkel waarin u een verrassend mooi en eigentijds assortiment tweedehandskleding vindt, dat wordt iedere dag weer aangevuld. Dat maakt de collectie telkens weer nieuw, telkens weer anders. Een-Twee is gevestigd aan Industieweg 10 in Zuidwolde.


Een-Twee verkoopt van alles! Lieve baby- en stoere kinderkleding voor jongens en meisjes. Positie- en dameskleding, met daarbij veel moois om de outfit áf te maken: sjaaltjes, tassen, riemen en schoenen. En heeft u sportende kinderen, die steeds weer uit hun sportkleding groeien? Dan hebben we voor u ook sportkleding als voetbaltenues en voetbalschoenen, paardrijbroeken, gympakjes en nog veel meer, voegt eigenaresse Joke kloeze toe. Alles tweedehands, alles nog perfect bruikbaar en zo mooi als nieuw.
Bovendien is er niets leuker dan snuffelen in onze collectie, geweldige outfits vinden en bij het afrekenen ontdekken, dat u voor kleine prijsjes unieke kleding heeft gekocht, aldus Joke.
Wat kunt u doen?

Heeft u zelf ( baby)kleding over? Denk ook aan kruiken, hydrofiele luiers en beddengoed, kom dat inbrengen in onze winkel. Wij verkopen de door u ingebrachte kleding – en u ontvangt een percentage van het verkoopbedrag. Dat frist uw kledingkast op – en vult uw portemonnee! Wanneer een kledingstuk niet wordt verkocht, doneert Een-Twee dat aan een van de goede doelen. Daar is nu een nieuwe samenwerking ontstaan met stichting Babyspullen.

Stichting Babyspullen verzamelt gebruikte en nieuwe babyspullen en maakt daar babystartpakketten van. Deze pakketten worden gratis verstrekt via diverse hulpverleningsinstanties aan (aanstaande) ouders die het financieel moeilijk hebben.

Waarom? Omdat in Nederland 1 op de 9 kinderen opgroeit in armoede. Stichting Babyspullen heeft door heel Nederland inzamelpunten waar iedereen gebruikte en nieuwe babyspullen kan doneren. Annemarie Zantingh (vrijwilliger van stichting babyspullen) is een inzamelingspunt. Via de winkel Een-Twee wordt er aan de stichting de overgebleven babykleding gedoneerd. Er worden babystartpakketten van gemaakt. Het babystartpakket bestaat uit twee delen en bevat kleding en verzorgingsspullen voor baby’s en dreumesen tot anderhalf jaar. Babystartpakketten zijn verkrijgbaar in een jongens en meisjes variant. (Aanstaande) ouders kunnen via hulpverleningsinstanties, zoals de Voedselbank of Jeugdzorg, een pakket aanvragen.
Informatie via www.babyspullen.nl of www.een-twee.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA