'

Apr 6
DE WIJK - De voorjaarsexpositie van Beeldenatelier Wildschutserve heet dit keer 'Bevlogen’: vogels gezien door de ogen van zes bevlogen kunstenaars. De resultaten van hun fascinatie voor vogels zijn te zien in deze gevarieerde voorjaarsexpositie die loopt van vrijdag 19 april tot en met zondag 19 mei.
Beeldenatelier Wildschutserve, Stapelerweg 29 in De Stapel (bij de Wijk) is open op vrijdag t/m zondag van 11 tot 17 uur. Ook geopend op Tweede Paasdag. Informatie: www.wildschutserve.nl
Dit voorjaar organiseert Wildschutserve weer een groepsexpositie met vogels in de hoofdrol. De deelnemende kunstenaars zijn van heel diverse pluimage en werken in uiteenlopende stijlen en technieken, maar allemaal laten ze zich inspireren door vogels. Gastexposanten zijn ditmaal Frea Stuurwold , Robin d'Arcy Shillcock, Bas Teunis en Jaap Deelder. Naast werk van dit viertal biedt de expositie nieuwe beelden van Bert Denneman en Olga de Lange. De muren van het beeldenatelier hangen vol met vogelkunst, uitgevoerd in onder meer olieverf, zeefdruk en potlood. Verder uiteraard beelden, niet alleen in steen en brons, maar deze expositie ook gesneden uit hout.

Door de uiteenlopende stijlen en technieken beloofd het een boeiende tentoonstelling te worden. Van zeer natuurgetrouwe, tot op de millimeter uitgewerkte tekeningen en zeefdrukken tot olieverfschilderijen waarin de vogels met een losse toets zijn neergezet. Ook de beelden variëren van abstract tot realistisch. Kortom: voor een ieder wat wils; een aanrader dus!

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA