'

Feb 4
MEPPEL - Andries Katers, voorzitter van SchuldHulpMaatje Meppel, heeft onlangs een cheque in ontvangst genomen met een waarde van 1000 euro. Deze cheque werd aangeboden door een vertegenwoordiger van Soroptimistclub Meppel e.o. De serviceclub voor vrouwen zamelde het afgelopen jaar op diverse manieren geld in voor het goede doel.

Het doel van Schuldhulpmaatje is om mensen met financiële problemen weer financieel zelfredzaam te maken. De hulp wordt uitgevoerd door opgeleide vrijwilligers, die maatjes worden genoemd. “Had ik maar eerder om hulp gevraagd”, horen de maatjes nogal eens. In Meppel wordt het werk van SchuldHulpMaatje uitgevoerd door Stichting Schuldhulp Meppel. De hulp is beschikbaar voor iedereen, ongeacht hoe iemand in de problemen is geraakt, zonder eigenbelang en zonder winstoogmerk.

De gemeente Meppel kent helaas steeds meer mensen die met financiële problemen te kampen hebben. Vaak ontstaan daardoor ook structureel schulden die op eigen kracht niet of bijna niet kunnen worden opgelost. SchuldHulpMaatje probeert daarom in samenwerking met de gemeente Meppel in een zo vroeg mogelijk stadium mensen met financiële problemen te bereiken. Want wie weer overzicht heeft en een plan om de schulden af te betalen, heeft veel minder stress, en functioneert daardoor weer veel beter.

De gift van de Soroptimistclub Meppel e.o. komt volgens de voorzitter heel goed van pas. Deze zal ingezet worden voor het opleiden van nieuwe maatjes en de continue bijscholing van de maatjes. Er zijn nog steeds nieuwe maatjes nodig Meer informatie over Stichting Schuldhulp Meppel is te vinden op www.schuldhulpmaatje.nl/meppel.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA