'

Jul 17
REGIO – Aan de dorpsstraat in Nijeveen is maandagmiddag een brand ontstaan in een rietgedekte boerderij. De brandweer schaalde direct op naar middelbrand omdat het pand riet gedekt is. Het vuur is in het schuur gedeelte ontstaan. Daar vloog een werkbank in brand. De brandweer heeft de brand geblust.


Foto/Video Arjan Tien - www.112Fotografiemedia.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 17
DRENTHE - Gedeputeerde Tjisse Stelpstra reikte vrijdag 14 juli 2017 de eerste cheque van € 10.000,- uit aan de voorzitter van Energiecoöperatie Energie(K)ansen. De bijdrage wordt ingezet voor onderzoek naar verduurzaming gasverbruik en projectkosten voor het collectief plaatsen van ruim 6000 panelen. Het college van Gedeputeerde Staten stelt in totaal € 300.000,- beschikbaar voor dergelijke initiatieven tot een maximum van € 10.000,- per aanvraag.

Ga door met lezen van "Extra financiële bijdrage Drentse energiecoöporaties"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 17
DE WIJK - Vrijdag 14 juli was er op locatie postweg het jaarlijkse zomerterras. Om 15:00 uur regende het heel erg hard daarom zijn alle activiteiten binnen opgezet. En het was een groot succes. De kinderen konden doormiddel van een strippenkaart te kopen bij alle activiteiten langs. Ze konden schminken, armbandjes maken, haarband maken, nagels lakken, haren mooi maken bij de kapsters en nog meer was er te doen. Kortom een super geslaagde middag en die we volgend jaar zeker weer gaan organiseren!


Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 17
ZUIDWOLDE - Op woensdag 19 juli 2017 is het echtpaar Offerein-Schulting 65 jaar getrouwd. Burgemeester Roger de Groot feliciteert het echtpaar namens het gemeentebestuur op woensdag 19 juli 2017. Het echtpaar woont aan de Kerkinge in Zuidwolde.

Geplaatst door B S

Tweet This!