'

Jul 18
DE WOLDEN - Het college van burgemeester en wethouders heeft het ontwerp Economisch Actieplan De Wolden 2018-2022 vastgesteld en vrijgegeven voor inspraak. Vanaf donderdag 13 juli 2017 ligt het beleidsplan ter inzage. Tot en met donderdag 14 september 2017 kunnen belanghebbenden een inspraakreactie indienen.

Ga door met lezen van "Inspraak ontwerp Economisch Actieplan De Wolden 2018-2022"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 18
DE WIJK - Op 20 juli 2017 wordt de heer Schoemaker 100 jaar oud. Burgemeester Roger de Groot feliciteert de heer Schoemaker namens het gemeentebestuur op donderdag 20 juli, in zijn woning aan de Prins Clauslaan 6-12 in de Wijk.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 18
REGIO - Met ingang van het nieuwe schooljaar kan er bij RSG Wolfsbos twee nieuwe techniekprofielen gekozen worden. Grote meerwaarde is dat leerlingen nog meer kennis en vaardigheden op het vakgebied techniek aangereikt krijgen. De leerlingen gingen alvast de nieuwe werkkleding passen zodat ze in september meteen van start kunnen.

Ga door met lezen van "Bij nieuwe techniekprofielen, hoort nieuwe werkkleding"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 18
DE WIJK/IJHORST - Voor de Tiende keer wordt de kunstroute Grensloos Kunst Verkennen gehouden. Een jubileum waarbij speciale aandacht is voor Kunst in het Landschap. U bent welkom op donderdag t/m zondag van 11 uur tot 17 uur en van 7 t/m 24 september 2017 in het ongerepte Reestdal tussen De Wijk en IJhorst.



Ga door met lezen van "Kunstroute Grensloos Verkennen voor de tiende keer"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 18
DRENTHE - Bijna een kwart van de hotels in Nederland zegt in 2016 concurrentie te hebben ervaren van onlineplatforms als Airbnb, HomeAway en Wimdu. Via dergelijke internetdiensten verhuren particulieren hun woning aan toeristen. Vandaag publiceert het CBS de resultaten van een enquĂȘte naar de concurrentie die aanbieders van traditionele vormen van logiesaccommodaties daarvan ervaren.

Ga door met lezen van "Kwart hotels ervaart concurrentie van sites als Airbnb"

Geplaatst door B S

Tweet This!