'

Jul 28
DRENTHE - Tien bedrijven zijn in de race voor de titel Drentse Onderneming van het Jaar 2017. De jury heeft ze gekozen uit de 122 inzendingen die zijn binnengekomen. De genomineerder zijn: Bouwprodukten Zomer (Tynaarlo), Complies (Tynaarlo), Drentea (Emmen), IMDS (Roden), Pandriks Bake Off (Meppel), Resato (Assen), Team6 Game Studios (Assen), TerraCarta (Hoogeveen), Van Spijker Infrabouw (Meppel) en Waterking (Tynaarlo).

Ga door met lezen van "Tien Genomineerden voor Drentse Onderneming van het Jaar"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 28
Steunpunt Vrijwilligerswerk en wijdewolden.nl slaan handen ineen

DE WOLDEN - Voor het derde jaar vindt in oktober de Maand van de Vrijwilliger plaats. Dit jaar zal het Steunpunt Vrijwilligerswerk de samenwerking aangaan met wijdewolden.nl. Dé website van De Wolden waar vraag en aanbod van maatschappelijke initiatieven bij elkaar ko-men. Samen hebben ze besloten de Sociale Buurtmarkt te gaan organiseren.

Ga door met lezen van "Maand van de Vrijwilliger!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 28
RUINEN - Ruinen is omringd door prachtige natuurgebieden met heidevelden, bossen en vennen. Maar ook dichterbij het dorp bevinden zich waardevolle landschapselementen, zoals de vele bosjes, houtwallen en poelen. Landschapsbeheer Drenthe is op zoek naar enthousiaste inwoners van Ruinen die mee willen helpen bij het onderhoud van deze elementen.

Ga door met lezen van "Natuurbeheerders Ruinen gezocht!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 28
DE WOLDEN - Iedereen wil graag prettig wonen in een leuke buurt. Soms lukt dat niet omdat de relatie met de buren niet goed is. De oorzaak daarvoor is vaak iets kleins dat langzaam uitgroeit tot een conflict dat het woonplezier bederft. Een goed gesprek doet wonderen. Vrijwilligers van Buurtbemiddeling helpen als u dat zelf niet goed lukt. Voorkom ergernis en bespreek uw problemen met de buren.

Ga door met lezen van "Problemen met je buren? Buurtbemiddeling! "

Geplaatst door B S

Tweet This!