'

Nov 7
IJHORST - Stichting Welzijn houdt op woensdagavond 17 november een lezing waarin Ursula Muller uit IJhorst aan de hand van een fotopresentatie vertelt over het land Nepal.

Ga door met lezen van "Lezing over Nepal door Ursula "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 7
DE WIJK - Geachte lezer. Schrijf op zondag 12 december in uw agenda dat u vanaf 14.00 uur bezet bent. Gewoon doen. Nu. Voordat u verder leest. Waarom? Dat ga ik u hieronder uitleggen! De Oranjevereniging heeft ruim vier jaar geleden een spetterend feest georganiseerd: (Vrienden van) De Wiek Live! Een muziekfeest voor Wiekers, door Wiekers.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "De Wiek Live op Wielen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 7
DRENTHE - De 21ste editie van de Natuurwerkdag vond dit jaar plaats op twee dagen, vrijdag 5 en zaterdag 6 november. Op 60 locaties in Drenthe gingen volgens onze telling 1.341 vrijwilligers aan de slag voor de natuur in de eigen woon- en leefomgeving.

Ga door met lezen van "Natuurwerkdag, de grootste vrijwilligersdag in het groen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Nov 7
ZUIDWOLDE - Het was de bedoeling om op zaterdag 13 november in Museum De Wemme in Zuidwolde de jaarlijkse Slachtdag te organiseren. We hebben besloten om dat niet te doen, omdat we ons tijdens die dag niet kunnen houden aan het dringende advies om 1,5 meter afstand van elkaar te houden. We hopen in 2022 weer op een ouderwetse Slachtdag.


Geplaatst door B S

Tweet This!