'

Okt 17

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 17
HOOGEVEEN - De politie hield donderdagavond een man uit Hoogeveen aan op verdenking van inbraak. Onder een ingeslagen raam vond de politie zijn identiteitsbewijs.

Na een melding over glasgerinkel bij een kantoorpand aan Het Haagje, troffen agenten onder een ingeslagen raam een identiteitsbewijs aan. In het pand bleek te zijn ingebroken. Een getuige had een man zien weglopen.

Agenten troffen even later de eigenaar van het identiteitsbewijs aan in een woning in Hoogeveen. De man lag daar dronken op bed. Hij voldeed aan het door de getuige gegeven signalement. Ook liep hij mank. De man is aangehouden op verdenking van inbraak. Hij is ingesloten. Het is nog niet duidelijk of er iets gestolen is uit het kantoorpand.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 17
Meppel - De politie heeft de collectie van afbeeldingen die zijn gemaakt van kinderen op de Mosquito Slide van zwembad Hesselingen bekeken. Daarbij zijn geen zaken aangetroffen die nader onderzoek nodig maken.

De digitale collectie van afbeeldingen is door de directie van het zwembad ter beschikking gesteld van de politie. Bij het bekijken van de collectie heeft de politie geen strafbare zaken gevonden. De uitkomsten zijn teruggekoppeld op de directie van het zwembad. Voor de politie is daarmee deze zaak afgedaan.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 17
KOEKANGE - Op een stralende zaterdagmorgen waren 14 kinderen van 4 en 5 jaar lekker bezig met de bal. Op 25 okt, 15 nov. en misschien 6 dec. zijn jullie weer welkom van 10.00 uur tot 10.45 uur. Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee!

Kaboutervoetbal (2)A
Kaboutervoetbal (1)A

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 17
‘Volop in beweging’

DE WOLDEN - Het college van De Wolden biedt de gemeenteraad een sluitende meerjarenbegroting 2014-2018 aan met ruimte voor investeringen in de leefbaarheid van de gemeente. Wethouder Jan van ’t Zand van Financiën: “Het jaar 2018 laat zwarte cijfers zien. Daar ben ik erg blij mee. Het is een voorzichtig herstel dat blijft vragen om behoedzaamheid.” Collegeprogramma financieel uitvoerbaar.

Ga door met lezen van "Sluitende meerjarenbegroting De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 17
DRENTHE – De politie waarschuwt met nadruk voor deze vorm van criminaliteit. Veel mensen denken dat dit 'hen niet zal overkomen'. Toch loopt iedereen - jong en oud - de kans om slachtoffer te worden van een babbeltruc. Het gebeurt regelmatig dat dieven met een smoesje aanbellen en zo een huis weten binnen te komen. Soms vragen ze u om een glaasje water of om pen en papier en glipt een handlanger uw huis binnen terwijl u hiermee bezig bent. Ook doen dieven zich wel voor als meteropnemer of reparateur. Vaak zijn oudere mensen slachtoffer van deze praktijken, maar ook jonge mensen lopen een risico. Om te voorkomen dat u hier het slachtoffer van wordt, bieden wij u een aantal preventietips:



Ga door met lezen van "Politie waarschuwt voor babbeltrucs"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 17
DE WIJK - Op dinsdag 28 oktober organiseert Steunpunt Vrijwilligerswerk De Wolden een vrijwilligersmarkt van 19.00- 21.00 uur in De Havezathe te De Wijk. Een markt waar organisaties en potentiële vrijwilligers kennis met elkaar kunnen maken. Een twintigtal organisaties presenteren zich deze avond en zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Geïnteresseerden kunnen zich deze avond ook direct inschrijven voor een vacature of een vervolgafspraak maken om eens nader kennis te maken met een organisatie. Het Steunpunt Vrijwilligerswerk is aanwezig om vragen te beantwoorden zoals; hoe zit het met vrijwilligersvergoedingen, ben je verzekerd tijdens vrijwilligerswerk.

Ga door met lezen van "Vrijwilligersmarkt in De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!